Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vendéglátás képes leírás - Taksony község információs oldala.tlap.hu
részletek »

Vendéglátás - Taksony község információs oldala.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: taksony.tlap.hu » Vendéglátás
Keresés
Találatok száma - 9 db
Étel rendelés Taksony területére

Étel rendelés Taksony területére

Éhes vagy? Rendelj egy ebédet vagy egy vacsorát az Interneten! Legyen az egy pizza, bécsi-szelet vagy egy finom gulyásleves éttermeink elkészítik és gyorsan kiszállítják hozzád a megrendelt ételeket! A hagyományos magyar konyha mellett választhatsz az olasz, a kínai, a japán, a török és az thai konyha ételeiből is! Az Ételrendelés az Interneten kényelmesebb mint a telefonos, mert soha nem foglalt a vonal, a bővebb választék könnyen áttekinthető és még bankkártyával is lehet számos helyen fizetni!

Éttermek

Éttermek

Legegyszerűbb, ha megadod a várost (kerületet) ahol keresni szeretnél, és már indíthatod is a keresést! Város megadásánál 3 betű után automatikusan megjelennek a választható lehetőségek, ha vársz egy kicsit! A kategóriáknál egyszerre kereshetsz a kedvezményekre, rendezvényekre, vagy a részletek megnyitásával akár külön-külön is!

Házias kifőzde

Házias kifőzde

2010. áprilisban vettük át az étkezdét,és változtattuk meg az arculatát. Célunk, az igazi házias ízek megjelenítése, ételeinkben. Hideg, és melegtálat rendelésre készítünk. Kisebb rendezvényeket is vállalunk 30 főig. A következő tervünk, az internetes étel rendelés, és házhoz szállítás bevezetése.

Két Fenyő Étterem

Két Fenyő Étterem

Éttermünk 1983. július 6.án nyitott családi vállalkozásként. Működésünk első pillanatától kezdve éttermük mércéje az elégedett Vendég volt. Ők azok akik visszajárnak, újabb Vendégeket hoznak és ajánlanak mindazoknak akik családi rendezvényeket szeretnének tartani. Az elmúlt negyed évszázad alatt folyamatosan nőtt az elégedett, visszatérő Vendégek száma. A Két Fenyő Étterem neve ismertté vált Vendégeink által. Ételkínálatunkat általában a magyaros konyha jellemzi, de a különlegességekre vágyók is találnak kedvükre valót. Gondosan ügyelünk arra, hogy mindent frissen, házilag készítsünk. Az ételek alapanyagainak kiválasztásakor fokozottan ügyelünk a frissességre, az élelmiszer-biztonsági szempontból megbízható beszerzési forrásokra. Minden kedves Vendéget szeretettel várunk, hiszen az Önök elégedettsége további erőt és lendületet ad munkánkhoz.

Paprika Pizzéria és Étkezde

Paprika Pizzéria és Étkezde

Pizzák, hamburgerek, levesek, készételek, frissensültek, tészták, saláták, édességek, köretek, savanyúságok, italok házhoz szállítása Dunaharaszti, Dunavarsány, Szigethalom, Szigetszentmiklós (Bucka), Taksony területre.

Rengő Étterem

Rengő Étterem

Budapesttől 5 km-re, a főváros központjától 30 percnyi közelségben, Taksonyban építettük meg a környék legszínvonalasabb I. osztályú vendéglátóipari egységét és sportcentrumát - a Rengő Étterem és Palm Beach Squash Club-ot. Sportolni vágyó vendégeink korszerű, igényes környezetben tölthetik szabadidejüket, éttermünkben kedvükre válogathatnak gazdag ét- és itallapunkról. Szívesen vállaljuk esküvők, családi és céges rendezvények lebonyolítását. Éttermünk könnyen megközelíthető és saját parkolási lehetőséggel rendelkezik.

Rózsa cukrászda

Rózsa cukrászda

Engedje meg, hogy ízelítőt adjak Önnek a Rózsa Cukrászda kiváló minőségű cukrásztermékeiből. A fénykép albumban látható torták illetve süteményeken kívül vállaljuk alkalmi torták készítését és rendezvényekre édes és sós apró sütemények szállítását.

Sziget étterem

Sziget étterem

Ha egy Taksonyba érkező idegen a Sziget Étterem felől érdeklődik, nemigen talál olyan gyermeket, felnőttet, idős korút, aki ne tudná útba igazítani, merre vegye az irányt. A Kis-Duna holtág partján fekvő, múlt század harmincas éveiben italkimérésként indult vendéglő, az évtizedek során a falu, - Taksony - emblematikus helyévé vált és a környező településeken, sőt távolabb is jól ismerik. A kivételesen szép természeti környezet, a megbízható konyha, családias hangulat és a vasárnapi élő sramlizene, generációk sorának kínált színvonalas szórakozást és szerzett magának méltó hírnevet. Itt Taksonyban, mindannyiunknak megvan a magunk Sziget élménye: az első randevú, hangulatos vacsorák, baráti sörözések, áttáncolt, átmulatott éjszakák...

Trendy Internet kávézó

Trendy Internet kávézó

Vendégeink kellemes, igényesen kialakított fogadótérben tudják igénybe venni sokoldalú kommunikációs és irodai szolgáltatás kínálatunkat. Kávézónkban a legmodernebb technikák alkalmazásával tartunk a lépést a 21. század rohanó világával, hogy Ön se maradhasson le!

Tuti menü